August 3, 2020
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Memoriu anti – Catalin Popa, la Comisia Centrala de Arbitri!

Clubul nostru a depus un memoriu la Comisia Centrală de Arbitri, după prestația brigăzii de arbitri conduse de Cătălin Popa în meciul cu Hermannstadt.
“Să ne explice și nouă, regulamentar, aceste decizii ale lui Popa! Am și cerut ca acest arbitru, care nu are ce căuta la Liga 1, cu o mulțime de meciuri stricate la activ, să nu ne mai fie niciodată delegat. Este incredibil ce s-a întâmplat.

La faza penalty-ului, Martac nici nu-l atinge cu mâna pe Jo. Iar înainte de asta, nouă ne este anulat complet aiurea un gol valabil. Dangubic nu avea cum să-l influențeze pe portarul lor, nu au nicio acoperire regulamentară. Este viciere crasă de rezultat. Altceva e și mai grav. Știu sigur că se decisese ca la Clinceni – Dinamo și la Chindia – Hermannstadt, meciuri extrem de importante, CCA să dea doi arbitri FIFA, Kovacs, respectiv Hațegan.

Kovacs a arbitrat normal la meciul lui Dinamo, dar la noi a fost schimbată brigada cu 24 de ore înainte de meci? De ce? De ce au lăsat pe mâna unui asemenea arbitru un meci care poate decide destine?!”, a declarat președintele clubului, Marcel Ghergu.

Susa- AFC Chindia Oficial

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1