October 22, 2020
News Ticker

Drept la replică! Poliția Dâmbovița, Riposta! Obiectivul este siguranța cetățeanului!


Având in vedere articolul de presă, publicat în spațiul public sub denumirea “Exclusiv! Abuzul Poliției Dâmbovița! Taximetriștii din Târgoviște, hăituiți în goana după amenzi, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este imputernicit sa comunice următoarele:

La data de 19 iunie a.c., in Monitorul Oficial a fost publicat sub nr. 526 din 19 iunie 2020, Ordinul privind măsuri și reguli în domeniul transporturilor, pe perioada stării  de alertă,  pentru prevenirea răspândirii COVID-19, unde, în Anexa nr. 2, au fost prevăzute măsurile și regulile ce trebuie să fie respectate in domeniul transportului în regim de taxi.

Astfel, transportul pasagerilor se realizează pe locurile din spate, iar conducătorul mijlocului de transport, cat si pasagerul, trebuie sa poarte masca de protecție, astfel încât să ii acopere gura și nasul. Mijlocul de transport va fi dotat cu dezinfectant pe baza de alcool.

Totodată,  spațiul destinat conducătorului mijlocului de transport va fi separat fizic de locurile din spate.

De asemenea, obiectivul polițiștilor dâmbovițeni este siguranța cetățeanului, aceștia acționând permanent in scopul prevenirii răspândirii virusului Sars-Cov2.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1