September 20, 2020
News Ticker

Exclusiv! Țuțuianu și Ion exultă! Liderul Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, decis să candideze la șefia CJD!

Lovitură de teatru pe scena politică dâmbovițeană ! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, este decis candideze la șefia CJD la alegerile locale din 27 septembrie ! Consecințele ar fi dezastruoase pentru PSD Dâmbovița, în condițiile în care, în unanimitate de voturi, conducerea social – democraților dâmbovițeni și-a declarat susținerea pentru candidatura liderului, deputatul Corneliu Ștefan, la Președinția Consiliului Județean. Ce anume l-a determinat pe Alexandru Oprea ia o astfel de decizie ?! Votul consilierilor județeni PSD (2 au votat pentru, restul – abținere sau împotrivă) la proiectul de hotărâre privind demararea procedurilor de achiziție a unui teren pentru Proiectul derulat prin POIM, un nou depozit pentru deșeurile municipale, care va deservi întreg județul Dâmbovița.

“Este vorba despre un proiect derulat prin fonduri europene în valoare de 74 de milioane de euro, bani pe care județul Dâmbovița îi poate pierde ! Firma de consultanță a Consiliului Județean Dâmbovița, TADECO, a identificat 9 terenuri, la Conțești, Răcari, Titu, Aninoasa, Petrești, Puntea de Greci, Comișani, Șotanga și Văcărești, care ar fi putut se încadreze la proiectul POIM pe deșeuri. Singurul teren care îndeplinea întocmai condițiile de eligibilitate este cel de la Văcărești. Din păcate, urmare a votului consilierilor PSD, colegii mei, județul Dâmbovița riscă piardă acest proiect în valoare de 74 milioane de euro, din exercițiul bugetar al Uniunii Europene 2014 – 2024, singurul care mai permite construcția de depozite de deșeuri și de stații de sortare mecanico – energetice. Dacă PSD nu mai vrea, sunt decis candidez la Președinția Consiliului Județean Dâmbovița și cred sunt destule forțe politice care susțină în demersul meu. Câteva mii de voturi le voi lua și eu, pentru eu cred am făcut ceva pentru județul Dâmbovița, ne-a mărturisit Alexandru Oprea – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

De remarcat , în cazul în care, întradevăr, Alexandru Oprea va candida, vor creste șansele a 2 dintre candidații la șefia CJD ; senatorul Adrian Țuțuianu – Președintele PRO România Dâmbovița, și Sorin Ion – Vicepreședinte PNL Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan fiind creditat cu prima șansă !

Întortocheate

sunt Căile Domnului, oameni buni !

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1