February 26, 2021
News Ticker

ISU Basarab I Dâmbovița! Final de carieră pentru 4 cadre militare!

Final de carieră pentru patru pompieri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

În această dimineață, la sediul ISU ”Basarab I ” Dâmbovița, a avut loc un eveniment emoționant pentru pompierii dâmbovițeni – trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a patru cadre militare: plutonier adjutant șef NEAGU Nicu de la Detașamentul Pucioasa (37 ani vechime în muncă), plutonier adjutant șef NIȚOI Ilie Iulian de la Detașamentul Titu (29 ani vechime în muncă), plutonier adjutant șef PĂUNESCU Gheorghe de la Detașamentul Găești (35 ani vechime în muncă) și plutonier adjutant șef CROITORU Romică de la Detașamentul Târgoviște (33 ani vechime în muncă).
Pe timpul activității desfășurate în cadrul instituției s-au remarcat prin profesionalism, curaj și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.
Cu ocazia pensionării, celor patru cadre militare li s-au conferit diplome de apreciere, în semn de mulțumire pentru întreaga activitate profesională.
Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi.
Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1