November 28, 2020
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Antrenorul Viorel Moldovan, OUT de la gruparea de sub Turn?!

O singură victorie și două eșecuri! Acesta este bilanțul Chindiei Târgoviște de la reluarea campionatului, iar următorul adversar, extrem de dificil, este FC Voluntari (miercuri, ora 20:00, în deplasare), grupare care a izbutit un nou succes, 1-0, la Dinamo București.

Chindia Târgoviște se află într-o situație dificilă, iar oficialii caută soluții la nivelul staff-ului tehnic, urmare, nu neapărat al rezultatelor nesatisfăcătoare, ci, mai degrabă, a atitudinii și al jocului neconcludent prestat de către elevii antrenorului Viorel Moldovan.

Este adevărat, lui Viorel Moldovan îi expiră contractul pe 30 iunie. Imediat după înfrângerea cu Politehnica Iași și astăzi, la finalul antrenamentului, s-a purtat o discuție cu Viorel Moldovan. Chindia, din păcate, nu joacă nimic și este nevoie de un șoc la echipa noastră, mai ales că următorul meci va fi unul foarte dificil, cu Voluntari. Avem mai multe variante, se discută încă, dar mâine dimineață se va clarifica situația, după o ultima discuție cu Viorel Moldovan, căruia nu cred că îi va mai fi prelungit contractul“, ne-a mărturisit Alexandru Oprea – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, unul dintre cei 2 acționari ai achipei.

Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, ne-a confirmat informația, fără a ne oferi mai multe amănunte, fiind devastat de un deces în familie, bunica domniei sale trecând în neființă (sincere condoleanțe!)

Și Președintele Executiv al Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, a recunoscut (parțial) despărțirea de Viorel Moldovan, luni dimineață urmând să se ia o decizie definitivă.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1