July 4, 2020
News Ticker

Alternativa Dreaptă! Monica Anisie, cel mai prost Ministru al Educației de după Revoluție!

Ministrul educației, Monica Anisie, a iscălit un ordin ticluit de funcționarii din minister, bugetari de profesie, ordin care lasă impresia eronată că ei au fost în șomaj tehnic în ultimele 2 luni și jumătate, așa cum ar fi și trebuit de altfel. Prin acel ordin ministrul pângărește ideea de liceu vocational, impunând manifestarea vocației pe repede înainte și pervertirea actului artistic care trebuie “fabricat” contra timp.

Copiii care vor să se înscrie la licee vocaționale au fost proiectați înapoi în timp, în vâltoarea întrecerii socialiste de pe tarlaua cooperativei școlare de producție, din care pot scăpa doar îndeplinind “planul cincinal”, transformat în plan săptămânal de această dată.

Inspirată, cel mai probabil, de propria participare la concursul pentru obținerea titlului de cel mai prost ministru al învățământului de după revoluție, participare prin care vrea sa-i sufle titlul faimosului sindicalist genunche, ministrul le-a ordonat copiilor aspiranți la licee vocaționale, în premieră națională a tuturor timpurilor, după 2 luni și jumătate de șomaj tehnic al sinapselor proprii dar cu 7 zile înainte de termen, că trebuie să depună pentru admitere un portofoliu de 10 lucrări proprii a căror originalitate se certifică printr-o declarație ordinară pe propria răspundere, imposibil de verificat.

Prevederile nătânge ale acestui ordin incită la fraudă in aceeași măsură în care legea electorală strâmbă, pe care partidul ministrului refuză să o schimbe, incită la falsificarea semnăturilor necesare pentru participarea la alegeri. Calea eliminării copiilor talentați și cinstiți este bătătorită prin mutilarea unei probe de concurs corecte, asemănarea fiind izbitoare cu stilul de eliminare a competitorilor politici onești prin impunerea de bariere absurde.

Sursa- Alternativa Dreaptă

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1