September 20, 2020
News Ticker

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! Parlamentari, uniți-vă! Nu girați acte de înaltă trădare!

Parlamentari, uniti-va ! Nu girati acte de inalta tradare ! Jos Dictatura !

Partidul Dreapta Republicana considera ca actiunile de tainuire ale Presedintelui intereselor straine  intruneste declarativ elementele constitutive ale infractiunii prevazute de art. 394 din Codul Penal, este vorba de inalta tradare. Ca patrioti, daca ar trebui sa ne descriem patria in cuvinte, acestea nu ne-ar fi de-ajuns. Daca ar trebui sa alegem unul, le-am alege pe toate, dar, mai ales, Republica Romania trebuie sa ramana pe veci stat national unitar, indivizibil si suveran.

Din pacate, in vreme de criza medicala, cu nedorite decese si sub semnul intrebarii a unor ordonante militare dubioase, asistam la fapte ce pot fi considerate ca fiind un atac la democratie si chiar un atac hibrid la fiinta nationala, prin discutii de rapoarte de admitere sau respingere a integritatii granitelor Romaniei, acum, stat european.

Constitutia Republicii Romania este pusa la indoiala de un joc politic marsav al Presedintelui si al Guvernului sau de marionete. Parlamentul, in ansamblul sau, creeaza un precedent periculos, de care, cu siguranta, Presedintele intereselor straine si partidul sau de buzunar, ar avea cunostinta. Constat ca, in tot acest timp, Presedintele intereselor straine, impreuna cu Guvernul sau militarizat, au luat-o razna ! Neosecuritatea puternica de langa ei le-a luat mintile.

Noroc cu ordonantele militare, care ii scapa pe acesti tradatori, pentru un scurt moment, de furia acumulata de adunarile fortelor populare care le vor cere, legitim, socoteala.

Incredibil unde s-a ajuns ! Presedintele intereselor straine sugereaza (un fapt foarte grav !) intelegeri ascunse cu o putere straina ! De ce nu a adunat la sfat CSAT – ul si de ce nu a luat masuri legale, impreuna cu autoritatile statului roman, impotriva autorilor acestei conspiratii, daca ea exista ?! Presedintele intereselor straine uita ca, sub patronajul Guvernului sau, am dat cetatenii Romaniei deja Germaniei, Austriei si Marii Britanii si altor state europene, ca forta de munca sezoniera, au tacut, iar acum, dupa ce au lasat in desfasurare un precedent ce poate da nastere unui amplu scandat diplomatic international, vin si acuza un singur partid din opozitie. Cu totii au stiut ca unii alesi, care nu au ce cauta in Parlamentul legitim al Romaniei, vor sa dea forma si legitimitate, prin continut istoric fals, ca stat, unui teritoriu din interiorul granitelor nationale. Cum este posibil, ca precedent, sa se ajunga cu o asemenea cerere de lege ilegala spre legiferare in forurile supreme ale statului roman, respectiv Parlamentul Romaniei, pentru a se vota in plen un Raport de admitere sau de respingere, depus anul trecut, privind autonomia Tinutului Secuiesc (nasterea unui nou stat in interiorul granitelor nationale), fara sa se anticipeze si sa se pemita acest precedent (lucru extrem de grav !) ?! De ce nu a reactionat in 2019 Presedintele intereselor straine ?! Nu era o initiativa care atenta punctual la integritatea teritoriala a Romaniei ?! Tacerea Presedintelui ascunde, evident,  calcule politice : UDMR tocmai votase motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila, dar si investirea Guvernului Orban 1. Cererea ilegala pentru autonomia teritoriala a secuilor este, de multa vreme, formulata. De ce apare tocmai acum un astfel de subiect ca tema in societate ?! Ce lucruri grave se mai acopera ?! Mita data presei sau santajul presei de partid, creeata de catre serviciile acoperite din presa ?! Crearea unui asemenea precedent este extrem de periculos pentru unitatea si integritatea statului roman. Daca secuii ar avea dreptul la autonomie, de ce sa nu fie acest drept, respectat si aplicat, si pentru alte minoritati, precum maghiarii. Practic, asistam tacit la un dublu atentat la siguranta nationala de catre cei care au initiat dezbaterea pe lege in Parlament ca precedent si de catre cei care au datoria profesionala de a anticipa, de a veghea, de a proteja interesul national si, nu in ultimul rand, au datoria sa apere si sa slujeasca, cu pretul vietii, Romania ! Cine a tradat interesul national ?! Presedintele ? Parlamentu ? Secretariatul General al Camerei Deputatilor ? Serviciile Secrete ? Sau nationalistii romani, care nu au inca un partid politic la putere ? DIICOT ar trebui sa inceapa sa-si faca datoria ! Pentru toti cei care iubesc cu adevarat NEAMUL si TARA, a venit timpul,sa dam testul politic al loialitatii fata de popor si natiune !

Traiasca Republica Romania, condusa de patrioti nationalisti suveranisti !

Asa sa ne ajute Dumnezeu, dupa cum gandim si facem !

Uniti suntem invincibili !

Silviu Crăescu – Președinte Partidul Dreapta Republicană

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1