Deputatul PSD, Claudia Gilia! PSD NU susține nicio autonomie a Ținutului Secuiesc!


PSD NU susține nicio autonomie a Ținutului Secuiesc! ‼

Toate afirmațiile Președintelui Iohannis sunt un atac josnic și disperat la adresa PSD, în condițiile în care acesta știe că proiectul nu are nicio șansă să treacă de votul Senatului de astazi.
Iohannis are nevoie de pe informații mincinoase, naționaliste, de teme de campanie, deoarece sondajele care ajung la Modrogan ne sunt încurajatoare pentru partidul său de suflet.
Este o minciună acuzația că ”în timp ce ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă în birourile secrete din Parlament să dea ungurilor Ardealul”.
Proiectul de lege inițiat de cei doi parlamentari UDMR a trecut tacit de Camera Deputaților – care nu are votul decisiv – în contextul în care Parlamentul nu s-a mai putut reuni fizic și nu a mai putut face dezbateri din cauza senatorului liberal care infectat cu COVID, a determinat intrarea în carantină a tuturor parlamentarilor. Aceasta este realitatea și nu închipuirile bolnave ale lui Iohannis și altor patrioți contrafăcuți!

Atacul este menit a distrage atenția de la adevăratele probleme ale românilor.
Iohannis spune că PSD dă Ardealul ungurilor, dar el este cel care a girat trimiterea românilor la export pe plantații si vânzarea pădurilor României la firme austriece.

Președintele vrea ca românii să uite că România este în situația de astăzi pentru că el și PNL erau în campanie și planificau anticipatele, în timp ce pandemia era doar o “banală răceală”!

Românii nu pot uita, însă, că au nevoie de protejarea nivelului de trai, de păstrarea locurilor de muncă, de posibilitatea de a-și amâna creditele, de soluții pentru salariații nevoiți să-și lase copii singuri acasă, nu de aberații politicianiste!

Naționalism adevărat înseamnă să ai grijă de proprii cetățeni!‼

Iohannis și PNL nu au grijă decât de ei și de acoliții lor!

Deputat Claudia Gilia – Vicepreședinte PSD Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1