Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran! Mă ocup de punctul de trecere de frontieră Giurgiu!


Acum trei luni v-am informat că o sa ma ocup de punctul de trecere de frontiera Giurgiu. Acolo este nevoie de modernizare pentru a evita aglomerarea trecerii camioanelor cu marfuri. Se incearca acest lucru de mai bine de sapte ani. Birocratia ne omoara. Am insistat cu perseverenta, m-a ajutat foarte mult pozitia mea actuala pentru a putea tine o stransa legatura cu factorii de decizie din cadrul CNAIR, carora le-am explicat faptul ca a trecut timpul in care, impiedicati fiind de birocratie, sa nu putem realiza proiecte importante pentru tara si ca pozitia administrativa a unei persoane depinde in mod direct de realizarile acesteia.
Intr-un final au fost parcurse toate etapele procedurale si lucrarea a fost demarata.
Am reusit astfel sa demonstrez ca si in Romania se pot realiza proiecte, desi a fost nevoie de implicarea mea personala in parcurgerea fiecarui pas procedural.
Din fericire, domnul Premier m-a desemnat pe mine sa ma ocup de aceasta problema, stiindu-mi incapatanarea si perseverenta de care am dat dovada de-a lungul timpului in proiectele in care am fost implicat.
O spun cu modestie, multi renunta atunci cand vad ca te bati cu morile de vant in acest razboi al birocratiei si al indolentei unora. Cu toate ca adversarii politici ma ataca public ori de cate ori au ocazia, in cele maj josnice moduri, nu ma las. Vreau ca in urma mea sa ramana cateva lucruri semnificative pentru tara. CHIAR CRED CA MAI EXISTA PATRIOTISM!!!
O sa va spun intotdeauna adevarul in care traim, oricat de deranjant ar fi acesta pentru unii. Va voi tine la curent pe parcursul derularii etapelor intregului proiect!

Virgil Guran – Președinte PNL Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1