October 22, 2020
News Ticker

Demisie de răsunet din PNL Dâmbovița! Nu vreau să mai fac parte din partidul care își urăște poporul!


Dragi prieteni,

După cum bine ați observat, în ultima perioadă, m-am abținut să răspund unor atacuri, dar mai ales să am un punct de vedere bine susținut, față de partidul pentru care am militat până în prezent.
Recunosc că mă așteptam la aceast joc murdar pe care la facut PNL Dâmbovița și știam că aici o să se ajungă, pentru că, de atâția ani, am reuștit să-i cunosc pe fiecare în parte. Nu am spus nimic pentru că eu nu sunt un om care dezbină, toată viața mi-a plăcut să unesc, să fim o echipă!
Dragi prieteni, mă cunoașteți, nu o să încep să arunc cu noroi în nimeni! Dumneavoastră sunteți cei care îi veți judeca!
Eu rămân același tânăr cu poftă de muncă, dornic de a face ceva pentru acest oraș, pe căre-l iubim cu toții, nerăbdător în a face bine!
Mă uit cum este gestionată acestă pandemie, atât la nivel central , cât și la nivel județean, și mă minunez! PNL a devenit un partid al incompetenților! Cel puțin, pe plan local, nu am văzut un lider care să ia atitudine, să-i pese de oameni, să-i ajute în aceste momente grele!
Eu , împreună cu echipa mea de tineri, am încercat să ajutăm așa cum am putut, pe cont propriu, și ne mândrim că putem fi de folos! Și o vom face în continuare!
Dragi prieteni, mă delimitez de modul în care a ales PNL să reacționeze în acestă perioadă, nu-i critic, dar nici nu pot închide ochii, când știu că oamenii au de suferit.
Astăzi, am ales să părasesc acest partid, pentru că nu mă mai regăsesc aici, simt că nu ăsta îmi e locul!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care a ales să nu-i ajute pe români în clipele grele!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care ordonă ca bătrânii să fie alergați pe stradă de către polițiști, și amendați cu mii de lei!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care-i transformă pe români în sclavi și îi trimite la cules de sparanghel, pentru a relansa economia altor state, în timp ce economia României este în prăpastie!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care-și concediază românii, le taie pensiile și salariile!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care își urăște poporul!
Vreau însă să fiu lângă dumneavoastră și împreună să facem ceva pentru noi, pentru morenari și pentru Moreniul nostru!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Eugen Nicolae Răbaea – PNL Dâmbovița

Facebook Comments

2 Comments

  1. Felicitări tinere. Asta înseamnă să ai COLOANĂ VERTEBRALĂ și DEMNITATE. Gestul tău este similar cu al meu când PNL s-a unit cu PDL. Pentru că “tânăr pensionar” fiind, deși NU am “beneficiat” de tăierea pensiei, am considerat acțiunea PNL ca pe o TRĂDARE. Iar eu, ca fost cadru activ, am un jurământ depus. Drept pentru care nu puteam să mai fiu într-un PARTID DE TRĂDĂTORI. Ca atare m-am dus la sediu și le-am pus legitimația pe masă.

  2. Există în România vreun partid care să nu fie ”de trădători”? De cela mai multe ori cele nou înființate se declară patrioate și naționaliste până se aliază să aibe acces la ciolan. Trădarea, impostura, analfabetismul funcțional și fudulia, parvenitismul, sunt deja elemente care au intrat în ADN-ul acestui popor care ar face mai bine să dispară din istorie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1