PRO România Dâmbovița! Donații pentru spitalele din Dâmbovița în lupta împotriva COVID-19


Împreună cu ei înseamnă alături de ei ❤️

Sunt bucuros să am lângă mine oameni atât de frumoși, atât de buni🙏🙏

Astăzi, prin contribuția membrilor PRO ROMÂNIA Dâmbovița, am reușit să achiziționăm și să donăm Spitalului de la #Pucioasa un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcții vitale, de care oamenii de acolo au atâta nevoie

De asemenea, am donat Spitalelor de la Pucioasa, Găești, Moreni, Centrului Multifuncțional Titu, Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Serviciului de Ambulanță Județean, Stațiilor de Ambulanță Fieni, Titu, Găești, Răcari, Moreni, Voinești și Bilciurești 7.350 perechi de mănuși și 30 de cutii de dezinfectant X300 tablete fiecare.

📌Am avut, în primul rând, în vedere Spitalul Pucioasa pentru că cei de acolo au fost, pur și simplu, aruncați în prima linie a războiului COVID-19 fără niciun ajutor. Hotelul Ceres a fost transformat în centru de carantinare, iar Spitalul va fi entitate suport. Felul în care au fost tratate autoritățile locale, primarul orașului, argumentele și disperarea lor n-au impresionat pe nimeni. Eu sper să trecem cu bine peste această perioadă și să credem în toate formele de #omenie, #solidaritate, #generozitate.

Suntem și rămânem PRO ROMÂNIA

Senator Adrian Țuțuianu – președinte PRO România Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1