Ilan Laufer, lider PSL! România este obligată să ia urgent exemplu de la SUA!


Coronavirus TAIE toate prognozele institutiilor internationale in ceea ce priveste cresterea economica la nivel global. Toate datele vor fi revizuite masiv dupa ce au disparut peste 4.500 miliarde USD din economia globala in doar 5 zile. Este echivalentul PIB-ului Frantei si al Italiei la un loc, bani care s-au pierdut ca urmare a crizei Coronavirus!

Romania este obligata sa ia urgent exemplu de la SUA, care are o celula de criza pentru combaterea impactului negativ asupra economiei. In cazul Romaniei, criza va actiona ca un cutit cu lama dubla, cu efecte atat in plan intern cat si in mediul extern.

Presedintele SUA Donald Trump a afirmat ca trebuie sa fim cat se poate de bine pregatiti pentru combaterea efectelor negative in toate sectoarele vitale: sanatatea, siguranta nationala si economia.

Trebuie sa luam exemplu de la partenerul american si sa ne protejam cetatenii de efectele cele mai grave ale acestei crize in plina evolutie. Sper ca acest mesaj va fi auzit la cel mai inalt nivel la Bucuresti!

Ilan Laufer – copreședinte PSL

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1