April 18, 2024
News Ticker

CSM Târgoviște – Weekend perfect! Echipele de baschet și volei feminin, învingătoare

Cele două echipe ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au reușit să iasă învingătoare din duelurile susținute în această după-amiază, în partidele ce au contat pentru campionatele interne de volei și baschet.

Volei feminin: Fetele lui Dragan Nesic și-au respectat statutul de mari favorite ale confruntării din Sala Sporturilor și au trecut, fără emoții, de CSU Belor Galați. A fost 3-0 pentru CS Municipal Târgoviște, fetele noastre având nevoie de o oră și câteva minute pentru a obține maxim din jocul disputat pe propriul teren.
Rezultat final: CSM Targoviste – CSU Belor Galați 3-0 ( 25-17, 25-14, 25-16).

Baschet feminin. Un joc mult mai echilibrat, la capătul caruia au triumfat, au avut componentele echipei de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Evoluând pe terenul puternicei formații CSTBv Olimpia CSU Brașov, elevele lui Cătălin Tănase au reușit o victorie entuziasmată, bifând astfel un nou succes stagional. Primele două sferturi au fost câștigate la mare luptă de fetele noastre, însă gazdele au avut un început de repriză secundă mai bun. Numai că CSM Târgoviște a reușit să facă un joc admirabil în ultimul sfert pe care l-a câștigat și odată cu el obținând un succes important în Liga Națională de baschet feminin.
Rezultat final: CSTBv Olimpia CSU Brașov – CSM Târgoviște 64-70 (17-21, 12-15, 19-17, 16-17).

Pentru aceste succese, sportivele și antrenorii celor două echipe ale clubului nostru merită toate felicitările!

sursa: CSM Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1