April 2, 2020
News Ticker

Primarul Târgoviștei, Riposta! AJUNGE! Bârfitorii de ocazie să fie trași la răspundere, penal și civil!

📌 Pot să înțeleg disperarea unora, care, obligați să devină “celebri”, aleg calea cea mai rușinoasă: pun mâna pe mizerie și încearcă să arunce în alții cu ea. E an electoral și mulți își abandonează orice urmă de rușine. Din păcate!

📌 Asta nu înseamnă că-i voi privi cu lipsă de reacție. Am muncit enorm în acești ani pentru ca toate lucrurile bune să fie „maculate” de câțiva impostori fără ocupație, în principal sub anonimatul unor blogguri false!

‼ Frecvența agresivă și natura denigratoare a postărilor publice, însoțite de fotografii și elemente care conduc la concluzia că persoane fără drept desfășoară acțiuni de supraveghere sau urmărire care m-ar viza și care au ca scop intimidarea, coroborate cu interesul (folosul) electoral evident și declarat public al unora dintre aceste persoane, constituie conținutul constitutiv al CEL PUȚIN 2 infracțiuni: șantajul și hărțuirea!

📌 Totodată, Codul Civil protejează în mod expres viața privată și dreptul la demnitate și la propria imagine, drepturi care îmi sunt profund încălcate prin aceste postări.

📌Pe această cale, precizez că voi face toate demersurile legale, astfel încât toți acești “bârfitori” de ocazie să fie trași la răspundere, atât penal, cât și civil!

⛔ P.S: ce se întâmplă când bagi mâna în mizerie ca să arunci în alții și nu nimerești? Te ștergi pe tine, nu?

 

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.