March 29, 2024
News Ticker

Generator electric donat! KRUK și Crucea Roșie încurajează donarea de sânge

  • Angajații KRUK România din Târgoviște participă la o nouă Campanie de donare sânge în data de 12 februarie 2020
  • Prin intermediul Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița a fost sprijinit Centrul de Transfuzie Sanguină Târgoviște cu montarea unui Generator electric trifazat – în valoare totală de 13.090 lei

12 februarie 2020, Târgovişte – KRUK România, membră a Grupului KRUK, companie specializată în managementul creanțelor, prezentă pe piața din România încă din anul 2007,   organizează un centru mobil de donare de sânge la sediul Contact Center-ului din Târgovişte, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște şi al Societății Naționale de Cruce Roșie din România – Filiala Dâmbovița.  Aproximativ un nr. de 60 de angajați ai companiei vor/au participa/t voluntar la această recoltare în urma căreia s-au colectat 27 litri sânge .

KRUK România a sponsorizat Montarea și PIF Generator electric trifazat  necesar Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște, echipament care asigură funcționarea neîntreruptă a aparaturii,  deoarece întreruperea curentului electric poate afecta buna desfășurare a activității Centrului.  Colaborarea dintre Crucea Roșie și KRUK România a dus la dotarea  Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște cu acest tip de generator Acest proiect este unul dintr-o serie de proiecte comune pe care Crucea Roșie Dâmboviţa şi KRUK România le-au implementat de-a lungul anilor.

“KRUK este o prezență activă în Târgovişte, fiind unul dintre angajatorii importanți din județul Dâmboviţa, astfel, implicarea noastră în viața comunității este foarte importantă. Ne preocupă asigurarea celor mai bune condiții de muncă şi de dezvoltare profesională şi personală a angajaților noștri, şi, în același timp, binele  întregii comunități. De fiecare dată când vom putea oferi ajutorul nostru, o vom face.” a spus Tomasz Ignaczak, Directorul General al KRUK România.

Crucea Roșie Română – Filiala Dâmbovița organizează în cadrul Programului Sănătate o serie de campanii donare de sânge, ale căror obiective urmăresc pe termen scurt conștientizarea nevoii constante de sânge în țara noastră, dar și la nivel local în județul Dâmbovița, iar pe termen lung, motivarea şi educarea publicului general privind importanța donării de sânge în mod voluntar și neremunerat.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1