August 8, 2020
News Ticker

Deputatul PSD, Claudia Gilia! Neputință, ipocrizie, demagogie – guvernarea PNL!

S-a văzut măsura ticăloșiei Președintelui României și a Guvernului față de copiii acestei țări. Printr-o manevră în care și-a demonstrat reaua-credință, deși Iohannis a spus că va promulga legea de majorare a alocațiilor, ”Guvernul meu” a decis prorogarea (amânarea) termenului de la care va fi pusă în aplicare legea.
Rezultatul este unul cât se poate de dureros. Copiii nu vor primi un drept hotărât de Parlament, la propunerea PSD, un drept financiar de care fiecare copil, fiecare familie are nevoie.
Manevra liberală arată că sunt incapabili să găsească soluții pentru populație, dar capabili să sprijine corporațiile. Motivarea că nu sunt bani este ridicolă, în condițiile în care Guvernul PNL a renunțat de bună voie la taxe de miliarde de lei de la bănci și de la corporațiile din energie.
Nu sunt bani pentru alocațiile copiilor, pentru majorarea pensiilor, pentru creșterile salariale sunt văicăreli pe care îl auzim în fiecare zi de la Primul ministru și de la membrii Executivului.
Este evident că, atât Iohannis, cât și Guvernul Orban, nu sunt interesați decât de jocurile politice pentru declanșarea de alegeri anticipate, în așa fel încât Parlamentul să nu îi mai deranjeze cu decizii în favoarea românilor.
Neputință, ipocrizie, demagogie, într-un cuvânt, guvernarea PNL.

Deputat Claudia Gilia – vicepreședinte PSD Dâmbovița

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1