April 23, 2021
News Ticker

Pregătirea alegerilor locale! PRO România, prima reuniune regională, la Târgoviște

#ProRomânia, prima întâlnire regională pentru pregătirea alegerilor locale din 2020

Organizațiile PRO România Dâmbovița, Giurgiu, Teleorman, Vâlcea, Argeș, Buzău și Prahova s-au reunit la Târgoviște, în prima întâlnire regională pentru pregătirea alegerilor locale din anul 2020.

La eveniment au luat parte toți parlamentarii PRO România, discuțiile fiind coordonate de președintele partidului, Victor Ponta. Membrii Biroului Executiv PRO România au prezentat o analiză a rezultatelor obținute în competițiile electorale din 2019, respectiv alegerile europarlamentare și prezidențiale.
Tot în acest context, a fost realizată o evaluare a organizațiilor județene, s-au dispus primele măsuri pentru alegerile interne și s-a stabilit calendarul de pregătire a candidaților pentru alegerile locale din anul 2020.

Este important că PRO România se consolidează ca proiect politic de centru stânga, pro-european, pro-dezvoltare. Am început o selecție a candidaților pentru alegerile de anul viitor. Punem mare accent pe integritate, competență profesională, pe capacitatea de promovare și implementare a unor proiecte publice de dezvotlare a României”, a declarat Victor Ponta.

PRO România organizează, în perioada noiembrie 2019 – februarie 2020, o serie de întâniri regionale în cadrul procesului de evaluare a organizațiilor, respectiv selecția și pregătirea candidaților pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor. Pe 8 februarie 2020 va avea loc, la București, Convenția Națională pentru prezentarea și punerea în dezbatere publică a “Manifestului politic PRO România, 2020-2024”, document strategic ce prezintă proiectele și planul de acțiuni fundamentale pentru dezvoltarea României.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1