July 4, 2020
News Ticker

Eveniment de excepție! Inaugurarea Centrului de Medicină Regenerativă Alpha Medica Voinești – Dâmbovița

Investiție 100% capital românesc, soții Teodora și Iustin Preoteasa, în județul Dâmbovița! Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica a fost inaugurat în Comuna Voinesti în prezența unor numeroase personalități locale și naționale, precum fostul Ministru al Sănătății – Nicolae Bănicioiu, reputatul medic chirurg Mircea Beuran, dr. Jean Popescu – Președintele Colegiului Medicilor Dâmbovița, dr.Nedim Dinescu, senatorul Adrian Țuțuianu, Gabriel Sandu – Primarul Comunei Voinești, omul de afaceri Doru Ștefan, Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, Ioan Marinescu – ex prefectul județului Dâmbovița, dr. Sorin Stoica – directorul DSP Dâmbovița, Daniel Comănescu – ex președintele Consiliului Județean Dâmbovița etc.

“Astăzi, la Voinesti, am avut onoarea de a participa la deschiderea festivă a Centrului de Medicină Regenerativă “Alpha Medica”, proiect de excepție, cu capital 100% românesc! Felicitări, Teodora și Iustin pentru profesionalism! Mult succes!” a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

“Când oamenii curajoși construiesc proiecte extraordinare… La Voinești, a fost inaugurat astăzi Centrul de Medicină Regenerativă ALPHA MEDICA, un proiect cu capital 100% românesc, dezvoltat de doi tineri inimoși, entuziaști, pasionați. Din punct de vedere medical, înțeleg că este o investiție unică în România prin terapiile celulare sau de oxigenare practicate. Centrul se bazează pe o imensă muncă de cercetare și inovare, iar noile tehnologii pot vindeca țesuturile afectate de vârstă sau boală;

Am fost onorat și bucuros să-l revăd pe profesorul Mircea Beuran, nume uriaș în medicina românească, precum și prieteni vechi și buni – Lucian Avramescu, Nicolae Bănicioiu sau Doru Ștefan. Le mulțumesc celor care mi-au adresat invitația și le urez succes tinerilor care au construit acest centru.” a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – Prim Vicepreședinte Pro România.

La finalul zilei, rămâne scrijelit pe file de suflet un gând bun, o urare care generează și regenerează linii de dialog. De astăzi, cel mai prețios proiect al familiei noastre, naște noi orizonturi de comunicare nemărginită, într-o colecție de momente demne de covorul roșu. Mulțumesc e un cuvânt prea mic!” a mărturisit Teodora Preoteasa, Directorul General al clinicii Alpha Medica.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1