July 8, 2020
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Remiză cu Universitatea Craiova, 1-1

Echipa noastră a terminat la egalitate meciul cu Universitatea Craiova, disputat sâmbătă seară la Ploiești, 1-1. În inferioritate numerică din minutul 28, după eliminarea lui Ivancic, roș-albaștrii s-au mobilizat exemplar și au făcut un meci bun, preluând conducerea după o oră de joc, la reușita lui Bic, reluare de manual din centrarea lui Neciu, din lovitură liberă. Avantajul de pe tabelă nu a durat decât trei minute: mingea trimisă de Cicâldău, tot din lovitură liberă, a ajuns norocos în poartă, deviată din zid. Finalul le-a aparținut băieților lui Viorel Moldovan, care au căutat golul unei victorii pe care ar fi meritat-o din plin, după aspectul jocului.

Etapa viitoare, a XVII-a a campionatului, ne va găsi la Cluj, pe terenul campioanei României, CFR, vineri, 22 noiembrie, ora 20.30.

“Îmi felicit jucătorii pentru efort și pentru dăruire. Pentru noi, e un punct cât o victorie. La pauză le-am dat exemplul celor de la Rennes, care au arătat bine cu CFR chit că aveau doi oameni mai puțin în teren. Suporterii au fost senzaționali. Dacă jucam la Târgoviște am fi avut un stadion arhiplin. Le mulțumim pentru sprijin, păcat că nu am putut să le oferim o victorie” – Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște

Echipe:

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Neciu (80 Dumitrașcu) – Neguț (89 Novac), Rață, Bic, Yameogo – Dumiter (77 Voduț), Ivancic. Antrenor: Viorel Moldovan.

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa (62 Acka), T. Ferreira, Bancu – Ivanov (65 Ioniță), Cicâldău, Cosic – Bărbuț, Ivan, Mihăilă (68 Zakaric). Antrenor: Victor Pițurcă.

Sursa- afcchindiatargoviste.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1