July 8, 2020
News Ticker

COS Târgoviște transferă activitatea de producție către un SRL din București înființat de 3 luni

Informare :
1. Planul de reorganizare al SC COS Târgoviște SA este propus de ALPHARD FINANCIAL CORP, care a preluat creanța deținută de Silnef și deține în acest moment 51,3% din creanțele combinatului.
2. Planul de reorganizare propus prevede transferul activelor operaționale către Laminorul Danube Metalurgicall Entreprise SRL, și plata creanțelor bugetare din prețul obținut din vânzare.
3. Laminorul Danube Metalurgicall Entreprise este o firmă deținută de WEST TRADE SA, înființată pe 24 iulie 2019, care are sediul în Polonia și care este administrată cu puteri depline de SLAVOMIR WLADYSLAV PAPIERNIK.
4. Laminorul Danube Metalurgicall Entreprise are un punct de lucru în Brăila și va deschide un punct de lucru la Târgoviște, în vederea realizării transferului.
5. Dintre toți creditorii, singurul care s-a opus noului plan de reorganizare a fost Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statutului, care deține 2,03% din creanță, restul creditorilor votând pozitiv noul Plan de reorganizare propus.
6. În luna octombrie 2010, Danube Metalurgicall Entreprise SRL a majorat capitalul social și a modificat obiectul principal de activitate conform COD CAEN 2410 – Producția de metale feroase sub forme primare și feroaliaje.
7. Majorarea capitalului social al fost făcută prin aport de către SUNNINGWELL INTERNAȚIONAL POLSKA , care devine astfel asociat majoritar, deținând 90,38% din părțile sociale, restul de 9,62% aparținând în continuare fondatorului WEST TRADE SA.
8. Vom reveni cu alte amănunte.
Nicolae Dragodanescu

Facebook Comments

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1