June 1, 2020
News Ticker

Management strălucit! Celebra Fabrică de Legume și Fructe, Marca Aurel Cucu, scoasă la mezat pe bucăți

Consilierii județeni din Dâmbovița au aprobat Proiectul de Hotărâre privind vânzarea prin licitație publică a unor deșeuri metalice feroase și neferoase rezultate din scoaterea din funcțiune a unor echipamente și utilaje pentru procesarea legumelor și fructelor.

Este vorba despre celebra Fabrică de Legume și Fructe adusă cu surle și trâmbite în patrimoniul județului Dâmbovița în anul 2003, în perioada Președinției lui Aurel Cucu la Consiliul Județean Dâmbovița, transportată la Târgoviște din Vama Constanța, urmare a unei donații din partea Guvernului.

În loc proceseze toate legumele și fructele din zonele dâmbovițene, Mastodontul ce se autointitula fabrică, evaluat la 535 milioane lei în 2003, reevaluat în 2009 și în 2014, a pierdut o bucată din el în anul 2015 (vânzare), a fost dezmembrat și este scos din nou la vânzare, materiale în valoare de 195.000 lei.

Una peste alta, estimăm nici măcar nu au fost acoperite uriașele cheltuieli de transport, pază și întreținere a Fabricii! Din păcate!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1