June 1, 2020
News Ticker

Liderul CJD, Alexandru Oprea (PSD), către Gabriel Grozavu (PNL)! Aveți nevoie de lecitină!

Schimb dur de replici intre președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea (PSD), și consilierul județean – prim vicepreședintele PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu (ex – Vicepreședinte CJD în era USL), pe fondul refuzului aleșilor PNL de a vota proiectele de hotărâre propuse, cu precădere, majorări de capital social sau rectificarea bugetului propriu.

Spiritele s-au încins în momentul în care liberalul Gabriel Grozavu l-a întrebat pe Alexandru Oprea cât costă editarea, tipărirea și difuzarea publicației Actualitatea Dâmbovițeană. “Aflându-ne în campanie electorală, legea obligă precizați tirajul și cine le-a tipărit. Cât costă și în ce tiraj?!”, a sunat întrebarea lui Gabriel Grozavu.

Aveți nevoie de lecitină! Un cost pe care l-a oferit piața, domnule Grozavu! Și nu aveți voie vorbiți fără dau eu cuvântul! Trebuie încadrați în respectarea Regulamentului! Același lucru este valabil și pentru persoana din spatele dvs. (NR – Gabriel Plăiașu)”, a venit replica președintelui CJD.

“Numele meu este Plăiașu, domnule președinte! Iar aia cu lecitina nu e prevăzută în Regulament!”, a fost Riposta lui Gabriel Plăiașu.

“Tot n-am aflat care sunt costurile !”, a adăugat Gabriel Grozavu.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1