August 8, 2020
News Ticker

USR Dâmbovița! România trebuie reconstruită prin cinste și competență

Bătălia câștigată joi a început imediat după alegerile din 2016, când sute de mii de oameni au ieșit în stradă împotriva OUG 13.

Voi ați luptat în stradă, noi, USR, am luptat în Parlament. Am reușit prin luptă, zi de zi, să blocăm OUG13 și legile penale care favorizau infractorii, am amânat, cât am putut, legile care subordonau justiția PSD. Am reușit să strângem cu ajutorul vostru peste 1 milion de semnături pentru #farapenali și am adus inițiativa în Parlament.

Lupta noastră continuă. România nu merge astăzi în direcția bună. Și asta se datorează unei vechi clase politice care a eșuat și a alungat milioane de români de țară. În loc de autostrăzi moderne pentru noi, au ales privilegiile pentru ei. În loc de spitale cu condiții civilizate, ne-au oferit bacterii, în loc de dreptate, legi pentru corupți și infractori.

PSD nu mai are dreptul la nicio șansă.

România trebuie reconstruită, prin cinste și competență. Cine o poate face, vechii politicieni? Nu! Doar o nouă generație de politicieni fără legătură cu vechea clasă politică are curajul și energia să ducă lupta pentru reformarea statului.

USR Dâmbovița

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1