August 8, 2020
News Ticker

Președintele PMP Dâmbovița, Liliana Nițu! Vântul bate, apa trece, pietrele rămân!

Toţi parlamentarii  PMP au votat, cu bilele la vedere, pentru doborârea Guvernului Dăncilă arătând că suntem o parte importantă a Opoziţiei. Fără voturile noastre, moţiunea nu ar fi trecut.

Efortul făcut de senatorul Vasile Cristian Lungu este demn de respect. Acest om a pus interesul ţării înainte de sănătatea proprie.  De la USR, o fostă doamnă deputat nu a venit pentru că era la o conferinţă la Londra de la care nu putea lipsi, în timp ce senatorul Lungu a venit şi în cărucior cu rotile pentru a pune capăt acestui coşmar reprezentat de guvernarea PSD.

Faptul că PMP rezistă pe baricade este o adevărată reuşită având în vedere câte presiuni a făcut PSD în ultimii trei ani pentru distrugerea acestui partid.  Pe de o parte, au vrut să se răzbune astfel pe Traian Băsescu pentru toate bătăile electorale pe care li le-a administrat.Pe de altă parte, au vrut să se asigure că Opoziţia nu va avea vreodată forţa să-i înfrunte. Nouă ni s-ar potrivi cel mai bine imnul fostului PDL: „Vântul bate, apa trece, pietrele rămân!”

Liliana Nitu – Președinte PMP Dâmbovița

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1