February 21, 2020
News Ticker

2 avarii simultane! Locuitorii Municipiului Moreni, fără apă potabilă

Vă informăm că întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Moreni a fost generată de apariţia aproape simultană a două avarii: prima pe conducta de distribuţie cu diametrul de 500 mm, iar a doua la o reducţie de la 500 mm – 250 mm în intersecţia dintre Bulevardul Petrolului şi Strada Saturn.
După golirea de apă a reţelei şi achiziţionarea materialelor necesare, pe tot parcursul nopţii trecute, s-au executat lucrări de remediere a avariilor apărute.
În această dimineaţă, s-a început umplerea cu apă a reţelei de distribuţie, dar, în urma probelor efectuate, s-a constatat că avariile persistă.
În jurul orei 14.30, s-a reluat procedura de umplere cu apă a reţelei de distribuţie şi conform specialiştilor de la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (dacă nu vor apărea noi probleme) în aproximativ 3 ore reţeaua va fi plină.
Facem menţiunea că din cauza avariilor nu vor putea fi alimentate: Strada 22 Decembrie, Bulevardul Petrolului şi cartierul Schela Mare.
În toată această perioadă, până la remedierea situaţiei, Compania de Apă va livra apă potabilă populaţiei cu cisternele din dotare.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

Sursa- Primăria Municipiului Moreni

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.