February 19, 2020
News Ticker

Doctor pentru București! Târgovișteanul Vasile Apostol, parteneriat cu Italia

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), cu sprijinul Asociatia Romana impotriva Leucemiei – ARIL și Asociația Pacienților din Italia, ANVOLT, au încheiat astăzi un parteneriat cu Spitalul Niguarda din Milano pentru derularea proiectului:

”DOCTORI PENTRU BUCUREȘTI”

Proiectul prevede acordarea unui sprijin financiar de maximum 10.000 lei/beneficiar, pentru 100 de medici, angajați ai spitalelor administrate de Primăria Capitalei, prin ASSMB și se va derula în perioada următoare.
Obiectivul îl reprezintă dezvoltarea profesională a medicilor angajați în spitalele ASSMB, prin facilitarea accesului acestora la cursuri de specialitate, în clinici de renume din Europa. Stagiile de pregătire în centre de referință și schimburile de experiență sunt necesare pentru ca medicii să poată beneficia de progresele rapide ale tehnologiei, în tehnicile chirurgicale, endoscopice și să fie la curent cu specialitățile noi și cu tratamentele moderne.
Medicii care vor urma cursuri de pregătire în alte țări vor contribui la dezvoltarea serviciilor medicale din spitalele ASSMB și, implicit, la creșterea calității actului medical.
Informații suplimentare privind implementarea proiectului: http://doctoripentrubucuresti.assmb.ro/

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.