June 14, 2024
News Ticker

Cazul Gura Șuții! PNL Târgoviște, Drum Bun spre Ceruri, suflet nevinovat!


Drum bun spre Ceruri, suflet nevinovat!

În aceste momente groaznice pentru familia Fieraru din Gura Şuţii, momente zguduitoare pentru întregul judeţ Dâmboviţa, pentru întreaga societate românească, trebuie să învăţăm să fim solidari, să fim mai atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, să fim implicaţi în rosturile comunităţilor în care trăim.

Moartea violentă a fetiţei de 11 ani, Adriana Mihaela, ne-a îndurerat pe toţi. Ne-a demonstrat că trăim într-un mediu nesigur, în care legea nu este respectată pe deplin sau este permisivă, prea blândă.

Crima de la Gura Şuţii, comisă după toate indiciile de un cetăţean străin, arată că, în legislaţia noastră şi în activităţile de verificare şi control direct al persoanelor care intră în România, există scăpări, există puncte slabe, confuzie şi dezinteres.

Tragedia de la Gura Şuţii trebuie să fie un semnal de mobilizare pentru întreaga clasă politică românească, pentru autorităţi, pentru societatea civilă, pentru fiecare cetăţean român care doreşte să trăiască în siguranţă în ţara lui, în oraşul sau în satul lui, fără teama că, de undeva, din necunoscut, va apărea un psihopat, un maniac care îi ucide copiii.

Este obligatoriu ca instituţiile statului şi factorii politici să se aplece asupra acestor situaţii de un tragism fără de margini şi să găsească urgent soluţii viabile să nu se mai repete astfel de fapte.

Organizaţia PNL Târgovişte deplânge moartea copilei din Gura Şuţii şi este alături de familia greu încercată. Pierderea Adrianei Mihaela nu este doar a părinţilor, fraţilor şi rudelor ei, este a noastră, a tuturor românilor. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Aurelian Cotinescu

Preşedinte PNL Târgovişte

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1