August 8, 2020
News Ticker

Da, ne pasă! A 9-a ediție a Caravanei Ambasadorilor UE! Vizită la proiectele cu finanțare europeană în Dâmbovița și Argeș

În cadrul campaniei „Da, ne pasă”, Reprezentanța Comisiei Europene în România continuă seria de vizite la proiecte finanțate de UE, în timpul Președinției Finlandei a Consiliului Uniunii Europene.

Obiectivul campaniei este recunoașterea realizărilor României în ceea ce privește utilizarea sprijinului acordat de UE. Tema din acest an o constituie promovarea patrimoniului cultural și culinar din România. Evenimentul este organizat cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, respectiv Ministerului Fondurilor Europene.

Caravana se va opri la Ansamblul Palatului Brâncovenesc din Potlogi, la fabrica de magiun SC Sonimpex Topoloveni SRL, precum și în Târgoviște, la Casa Romanței și la Ansamblul Monumental Curtea Domnească. Toate aceste entități au beneficiat, sub diverse forme, de proiecte cu finanțare europeană, fie că e vorba despre promovare, restaurare sau conservare.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1