Liderul ALDE, Ionel Petre, demisie din Guvern! Aș fi vrut să fac parte dintr-o echipă mai unită!


Dragi prieteni,

Astăzi, pentru mine, se încheie o etapă în care, împreună, am trecut prin diverse situații, unele plăcute altele mai puțin, unele mai importante altele mai puțin, unele mai vizibile altele mai puțin, oricum o etapă în care am avut încă o dată ceva de învațat. Aș fi vrut să fac parte dintr-o echipă mai unită care să aibă drept fundament principal respectul reciproc însă așa este în viață, nimic nu este perfect. Am speranța că cei ce rămân vor duce mai departe proiectele bune și frumoase și vor renunța la ceea ce nu este constructiv. Trăim într-o lume în continuă dezvoltare, iar această instituție trebuie să țină pasul cu vremurile și să meargă mai departe pentru că mediul și ariile protejate sunt elemente vitale pentru existență, iar cei ce își asumă astfel de responsabilități trebuie să fie oameni puternici. Am convingerea că sunteți astfel de persoane.

Vă mulțumesc tuturor pentru respectul oferit și vă asigur de întreaga mea disponibilitate pe viitor, pentru că există și sună bine!

Am convingerea că demisia mea de astăzi, din funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat din cadrul ANANP, este gestul pe care trebuie sa îl facă un demnitar atunci cand recunoaște că, indiferent dacă poate fi găsit direct vinovat sau nu, undeva în structura din care face parte se petrec lucruri pe care nu le accepta. Chiar daca nu există vinovăţie directă, neputința de a împiedica fenomenul unei guvernări în interesul unui singur partid și nu al oamenilor, așa cum este normal, trebuie să ducă la demisii de onoare. Multumesc tuturor celor care au înțeles alegerea ALDE de a ieși dintr-o guvernare inaptă incapabilă să adapteze pe adevăratele nevoi ale oamenilor. Împreună suntem mai puternici pentru o Românie prosperă!

Ionel Petre – Vicepreședinte ANANP

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1