June 14, 2024
News Ticker

Iată că se poate! Poliția Dâmbovița! Fetiță de 11 ani, din Târgoviște, dată disparută, găsită după 5 ore


În cursul nopții de 25 spre 26 august, respectiv în jurul orei 00:29, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 11 ani a dispărut.

Imediat, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o echipă complexă, formată din 31 de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Biroul Rutier și efective de la Poliția Municipiului Târgoviște, care a demarat activitățile de căutare a minorei.

De asemenea, aceasta a fost dată în urmărire națională.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 25 august, în intervalul orar 20:30-00:00, minora, împreună cu surorile sale, s-ar fi jucat într-un parc din Târgoviște și nu ar mai fi revenit la domiciliu.

În urma activităților de căutare, desfășurate pe durata a aproximativ 5 ore, minora a fost depistată de către polițiști în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din municipiu.

Aceasta a fost predată în regim de urgență reprezentanților Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița.

Totodată, bunica fetei, tutorele legal, a fost sancționată contravențional pentru nesupravegherea minorei.

Polițiștii le recomandă tuturor cetățenilor să aibă grijă în permanență de copiii lor și să nu-i lase nesupravegheați, chiar și în locurile de joacă din apropierea locuinței.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1