December 1, 2020
News Ticker

Liga 1 – Neguț & Co, Un egal cât o victorie! Poli Iași – Chindia Târgoviște 2-2

Chindia a reușit a doua revenire de senzație în Liga I, 2-2 la Iași cu Politehnica, după ce în debutul sezonului remiza, în mod asemănător, cu Gaz Metan Mediaș, de asemenea în deplasare. Cu doi jucători accidentați rămași acasă, Novac și Florea, cu altul în tribună, din același motiv, Dinu, și cu Cherchez incert, totuși pe bancă, Viorel Moldovan a avut o misiune dificilă în stabilirea 11-lui de start. Gazdele au început pragmatic, 2-0 pe tabelă la jumătatea primului mitan, din tot atâtea ocazii la poarta lui Aioani. Neguț și-a readus echipa în joc (28), execuție frumoasă din pasa lui Martac, dar a părăsit repede terenul, acuzând probleme medicale. Chindia a stat bine până la pauză, iar debutul reprizei secunde avea să aducă egalarea. Servit perfect de Burlacu, abia introdus în teren, Voduț a marcat în dreapta lui Rus, cu o lovitură de cap (50).

De aici s-a jucat mai mult între cele două careuri, cu emoții pentru târgovișteni doar la mingea trimisă din lovitură liberă de Bălan și respinsă de Aioani (85). A rezultat un punct meritat pentru roș-albaștri, în fața unei echipe care primise până vineri doar două goluri în șase etape. Pentru băieții noștri vine o altă deplasare, cu Hermannstadt, la Târgu Mureș, duminica viitoare, ora 18.00.

Avem această forţă să recuperăm, dar mi-aş dori să începem jocurile mult mai bine şi să nu le oferim adversarilor posibilitatea să înscrie, din păcate. Da, am revenit de la 2-0 pentru Poli Iaşi şi ştiam că vom avea un meci dificil, cu o echipă care joacă un fotbal de calitate şi nu este întâmplător în fruntea clasamentului. Este o echipă cu o bună dinamică de joc şi cu atât mai mare este bucuria că am reuşit să obţinem un punct meritat pe un teren dificil.

Am încercat să blocăm culoarele, dar am fost surprinşi la cele două goluri şi nu numai pe această tranziţie negativă. Nu am fost inteligenţi să facem fault tactic – Viorel Moldovan

 

Poli: Rusu – Gallego, Frăsinescu, Diallo (58  Mihalache), Radu – Breeveld – Platini, Fr. Cristea (46 Passaglia), Loshaj, Horşia – A. Cristea (58 Bălan). Antrenor: Mihai Teja.

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu – Neguţ (30 Raţă), Bic, L. Mihai (77 Dudea), Neciu (46 Burlacu) – Yameogo, Voduţ. Antrenor: Viorel Moldovan.

 

Sursa: afcchindiatargoviste.ro; Foto: Fanatik

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1