February 19, 2020
News Ticker

APIA Dâmbovița! Află perioadele de depunere a cererilor de sprijin pentru schemele de ajutor de stat

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a planificat desfășurarea ultimelor sesiuni de depunere a cererilor de sprijin pentru schemele de ajutor de stat – Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite și Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor.

Astfel, Sesiunea 4 de depunere a cererilor de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, din cadrul SubMăsurii 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite, MĂSURA 8 – Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi în îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 13 decembrie 2019, alocarea financiară fiind de 15.000.000 euro.

Sesiunea 3 de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor, din cadrul Submăsurii 15.1 „Plăţi pentru angajamente de silvomediu, MĂSURA 15 – Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor se va desfășura în perioada 2 martie – 15 mai 2020, alocarea financiară fiind de cca. 29.000.000 euro. Pentru această sesiune, cererea de sprijin reprezintă și cerere de plată pentru anul 1 (1 ianuarie– 31 decembrie 2020).

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.