July 8, 2020
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Bilete și acreditări de presă pentru partida cu Dinamo București

AFC Chindia Târgoviște anunță că marți, 13 august, au fost puse în vânzare – EXCLUSIV la casele arenelor din Târgoviște și Ploiești – biletele pentru jocul cu Dinamo București, programat vineri, 16 august, ora 19.30, pe stadionul Ilie Oană (Ploiești), în cadrul etapei a VI-a a Ligii I.

Prețuri bilete Chindia – Dinamo

Tribuna 0 – 20 lei

Tribuna I – 15 lei

Tribuna a II-a – 12 lei

Programul caselor de bilete:

Stadionul Eugen Popescu: marți – joi, 9.00 -16.30, vineri 9.00 – 14.00

Stadionul Ilie Oană: marți – joi, 9.00 – 16.30, vineri 9.00 – 19.30

FOARTE IMPORTANT: Pentru acest joc nu vor fi comercializate tichete în mediul online. Biletele se vor vinde DOAR la case, după programul menționat mai sus și în limita a 4 (patru)/ persoană. Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, avem rugămintea să vă procurați biletele din timp și să ajungeți la stadion cu cel puțin 30 de minute înainte de startul jocului.

În urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF din data de 26 -07-2019 în care a fost sancționat clubul FC DINAMO cu interzicerea accesului galeriei/grupurilor de suporteri la cinci meciuri disputate în deplasare, clubul AFC CHINDIA TÂRGOVIȘTE a decis, conform hotărârii luate de Comisia de Disciplină, ca sectorul destinat oaspeților să fie închis pe toată durata manifestării sportive.
Suporterilor cu însemnele clubului FC DINAMO nu li se va permite accesul pe stadion.
Suporterii care vor crea incidente în interiorul stadionului vor fi evacuați, respectându-se prevederile legii 4/2008.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Acreditări:

Jurnaliștii care doresc să participe la partida dintre Chindia Târgoviște și Dinamo, programată vineri, 16 august, ora 19.30, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, sunt rugați să trimită solicitările de acreditare până joi, 15 august, ora 13.00, pe adresa de mail media@afcchindiatargoviste.ro.

Așteptăm cereri din partea entităților media, care vor conține: numele și prenumele jurnaliștilor pentru care se solicita acreditari, trustul de presă pe care îl reprezintă, tipul de acreditare (masa presei sau foto) și copie după legitimațiile de serviciu vizate la zi. Acreditările vor fi distribuite în limita locurilor disponibile.

Orice solicitare efectuată după termenul amintit mai sus NU va fi luată în considerare. 

Acreditările vor putea fi ridicate în ziua meciului, vineri, începând cu ora 18.00, exclusiv de la casa de bilete a stadionului Ilie Oană (Ploiești), în baza unui document de identitate.

Precizăm, pe această cale, că orice fel de solicitare a instituțiilor mass-media nedeținătoare de drepturi TV/audio (interviuri, prezențe în emisiuni etc) trebuie transmisă la adresa de mail media@afcchindiatargoviste.ro.

A.F.C. Chindia Târgovişte

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1