February 19, 2020
News Ticker

Liderul Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, continuă seria vizitelor de lucru în teren

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, însoțit de directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a continuat, vizitele de lucru în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor la obiectivele aflate în desfășurare.

Prima oprire a fost la drumul de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște, unde președintele CJD s-a declarat nemulțumit de ritmul necorespunzător al lucrărilor, în ciuda repetatelor întâlniri prin care executanților li s-a cerut să se încadreze în graficele convenite și să aloce mijloace tehnice adecvate amplorii lucrărilor de executat.

Pentru remedierea problemelor identificate la fața locului, au fost convocați pentru marți, 13 august 2019, reprezentantul constructorului, proiectantul obiectivului și dirigintele de șantier.

Un alt obiectiv vizat a fost drumul județean 712A, pe care se desfășoară lucrări de reabilitare și modernizare, pe o lungime de 4,138 km, în cadrul proiectului „Reabilitare DJ 712A Fieni – Runcu (Bădeni)”, realizat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, proiect în valoare de 2.236.639,53 lei. De asemenea, a avut loc o oprire pe un alt tronson al acestui drum județean, care face obiectul proiectului ”Reprofilare cu adaos material pietros, rigole profilate DJ 712A Runcu – Râu Alb”, în valoare de 102.960 lei, care se desfășoară pe durata a două luni.

Vizita s-a încheiat cu analiza modului în care se desfășoară lucrările de reabilitare și modernizare la obiectivul „Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 712A Râul Alb – Runcu”, pe o lungime de 2,750 km. Proiectul este realizat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 și are o valoare de 3.685.900,345 lei.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.