February 25, 2020
News Ticker

Chimistă plătită degeaba cu 10.000 lei?! Laboratorul de Toxicologie din Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, nefuncțional!

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Chimistă plătită degeaba cu 10.000 lei la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, în condițiile în care Laboratorul de Toxicologie nu funcționează de luni de zile! Cine are interes ca acest Laborator să nu funcționeze, dotat cu aparatura capabilă să depisteze rapid cazurile de consum de stupefiante, din ce în ce mai dese la Târgoviște și în județul Dâmbovița ?!

Laborator toxicologie din Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, serv. Medicină legală (care nu mai funcționeaza din luna martie): Chimista angajată a acestui lab. încasează din nou salariul de cca. 10000 lei degeaba. Până cand?!”, a mărturisit Mugurel Pantea pe rețelele de socializare. Așteptăm o reacție oficială a conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgoviște și a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița.

Citește și: https://ripostapenet.ro/2019/04/08/incredibil-aparat-de-1-milion-usd-pentru-depistarea-drogurilor-neutilizat-la-spitalul-judetean-targoviste/

Incredibil! Aparat de 1 milion USD pentru depistarea drogurilor, neutilizat la Spitalul Judetean Targoviste

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.