December 3, 2022
News Ticker

Lansare oficială! Cătălin Ivan, Florin Toader și Mihai Alecu au lansat ADN (și) în Dâmbovița

Ctătălin Ivan (ex – europarlamentar și purtător de cuvânt PSD), Florin Toader (ex – președinte PSD și ALDE Crevedia), Mihai Alecu și Constantin Drăgan reprezintă formula de conducere a noii formațiuni politice, Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN), lansată oficial (și) la nivelul județului Dâmbovița. “Alternativa pentru Demnitate Națională se conturează pe baza a două concepte : alternativa la actuala clasa politică și demnitate națională. Apar foarte multe partide noi, dar astăzi, administrația publică locală și centrală este aservită intereselor diferitelor clanuri. Întrebați-i pe politicieni ce le fac copiii ?! Avem, poate, cei mai bogați politicieni, cea mai bogată clasă politică din Europa într-o țară săracă.(…) N-am nicio teamă de Rovana Plumb, pentru că m-am călit cu Liviu Dragnea, iar Rovana Plumb nu este decât un Liviu Dragnea cu fustă, poate puțin mai rău decât Liviu Dragnea. Liviu Dragnea a reușit să îngroape politic doar 2 președinți PSD, iar Rovana Plumb i-a “îngropat” pe toți. A fost apropiată de Adrian Năstase, l-a “îngropat” după-aia l-a preluat pe Mircea Geoana, l-a “rezolvat” și pe Mircea Geoana, s-a lipit de Victor Ponta și s-a întâmplat fix același scenariu. După aceea era că timbrul pe scrisoare pe Liviu Dragnea, care n-a avut altă soartă. Deci, din acest punct de vedere, Rovana Plumb este mai periculoasă decât Liviu Dragnea sau cel puțin cu mai multă experiență. Și iarăși o diferență intre cei 2, Liviu Dragnea niciodată nu și-a pus fiul, desi l-a îngropat în contracte cu statul și este, poate, cel mai bogat tânăr din Romania, nu l-a pus în nicio funcție politică. Rovana își pune fiul vicepreședinte la Organizația pe care ea o conduce, dacă nici acesta nu e nepotism, nu stiu care mai poate fi nepotism. Dar, în afara celor 2 diferențe, nu este mare diferență intre Rovana Plumb și Liviu Dragnea”, a declarat Cătălin Ivan – fondatorul Alternativei pentru Demnitate Națională (ADN).

“Noi suntem alternativa acestei clase politice, iar toți cei care sunt în fruntea statului ar trebui să-și dea demisia. Au acumulat multe, au acumulat fabulos de multe ! Asta este un stat de tip mafiot, iar politicienii n-au mamă, n-au tată, n-au patria adorată, după cum spunea maestrul Geo Saizescu. De Ziua Imnului Național, drapelul ar fi trebuit coborât în bernă pentru ce s-a întâmplat la Caracal”, a precizat Florin Toader – coordonator ADN Dâmbovița.

“Eu sunt un om al faptelor, nicidecum al vorbelor ! Pornind de la cuvântul Alternativa, de aceea eu sunt aici. Nu mă joc cu cuvintele și vreau ca dvs să fiți aliatul meu. Lucrăm la un program politic pe care o să vi-l facem cunoscut în perioada următoare !“, a mărturisit Mihai Alecu – președinte ADN Târgoviște.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1