December 11, 2019
News Ticker

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, vizită pe șantierele de investiții din Gura Ocnitei și Răzvad

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, a efectuat o vizită de lucru în localitatea Gura Ocniței pentru a vedea stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții „Modernizare străzi, rigole, șanțuri și trotuare în satele Gura Ocniței, Săcuieni și Adânca”, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II (PNDL).

Valoarea investiției este de 4.590.560 lei și este realizată în proporție  de 80%.

Tot prin PNDL II, în comuna Gura Ocniței se derulează și investiția ”Modernizare și extindere sistem de iluminat public în comuna Gura Ocniței”, în valoare 465.000 lei. Prin intermediul acestui proiect se vor monta atât 921 corpuri de iluminat, cât și avertizări pietonale și stâlpi de iluminat stradal.

Din totalul celor 407 proiecte aprobate inițial prin PNDL (I și II) pentru județul Dâmbovița, în prezent se află în curs de realizare 245.

Pentru anul în curs, s-a decontat suma de 86.101.067,30 lei.

Vizita a continuat în comuna Răzvad unde se află în desfășurare un proiect derulat prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), în valoare de 980.000  Euro. Este  vorba   despre obiectivul de  investiții  „Modernizare  străzi comunale”, pe un traseu de 8,8 km (Strada Gării – Strada Fețe – Strada Bisericii Răzvad de Jos  – DC 16 – Strada Bisericii Răzvad de Sus – sat Gorgota – strada lt. Marinescu – str. ing. Bruneanu).

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.