September 20, 2019
News Ticker

Nu (mai) e Mioveni! Pe terenul Lupilor Galbeni! Chindia Târgoviște va juca meciurile din Liga 1 la Ploiești

Clubul nostru și asociații Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița vin în sprijinul suporterilor care au solicitat ca meciurile considerate pe teren propriu în perioada reabilitării stadionului „Eugen Popescu” să se joace cât mai aproape de Târgoviște. Astăzi a fost semnat parteneriatul cu proprietarul stadionului din Ploiești, pentru ca jocurile roș-albaștrilor de “acasă” să fie programate pe “Ilie Oană”. Arena din Ploiești a fost reconstruită în perioada 1 octombrie 2010 – 23 septembrie 2011 și are o capacitate de 15.073 locuri pe scaune, în totalitate acoperite. Dintre facilitățile stadionului Ilie Oană amintim: acces prin 23 de turnicheți, 16 loje cu o capacitate de 320 de locuri, două tabele LED de câte 26 mp, 116 locuri la masa presei și 34 grupuri sanitare.

În perioada imediat următoare, vom anunța pe site și pe pagina oficială de Facebook modalitățile prin care suporterii își vor putea procura bilete și abonamente la meciurile echipei favorite.

“Am ținut cont foarte mult de dorința suporterilor și am hotărât să mergem pe arena cochetă de la Ploiești, unde suntem convinși că vom avea tribunele pline. Vă așteptăm în număr cât mai mare alături de echipa noastră, la revenirea în Liga I după două decenii”, a declarat președintele Marcel Ghergu.

Programul ediției 2019-2020 a campionatului Ligii I va fi stabilit vineri la prânz. Vom reveni cu detalii.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.