June 14, 2024
News Ticker

Andrei Plumb, reacție la atacurile din interior! “Nu voi permite ca numele meu să fie folosit împotriva Organizației PSD Dâmbovița!”


Constat, cu regret, că numele meu este folosit pentru a ataca organizația PSD Dâmbovița, de câteva persoane din interiorul organizației, al căror discurs și teme seamănă izbitor de mult cu cele ale adversarilor noștri politici. Cea mai recentă temă este cea a listelor de delegați pentru Congresul Extraordinar din 29 iunie, primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, aruncând în spațiul public minciuna că eu aș fi făcut anumite modificări ale acestei liste. O afirmație calomnioasă, nesusținută de nici o dovadă, cu scopul vădit de a se încerca destabilizarea organizației după votul de încredere acordat actualei formule de conducere.
Întocmirea listei de delegați este atributul secretarul executiv al organizației județene, lista fiind aprobată în cadrul Conferinței județene extraordinare. Nici măcar nu am fost prezent la lucrările Conferinței, lipsind din țară în perioada 18 – 24 iunie. De verificarea listei, dar și a disponibilității celor nominalizați de a se prezenta la congres s-a ocupat aparatul tehnic al organizației. Din calitatea de vicepreședinte, eu, Andrei Plumb, nu am atribuții în întocmirea sau transmiterea unor asemenea liste.
Dincolo de aceste aspecte tehnice, importantă rămâne dorința unor colegi de a vedea această organizație divizată, pentru a putea fi învinsă de adversarii noștri cu ajutorul ancorelor lor din PSD Dâmbovița. Nu voi permite ca numele meu să fie folosit în atacuri împotriva organizației PSD Dâmbovița care este, datorită muncii tuturor membrilor onești de partid, cea mai puternică organizație politică din județul Dâmbovița!

Andrei Plumb – Vicepreședinte PSD Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1