Karate – CS Târgoviște! Elevii lui Ionuț Munteanu, 4 medalii de bronz la Campionatul European de Shito Ryu


Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au reprezentat cu fruntea sus România la Campionatul European de Shito Ryu pentru copii, cadeți, juniori și seniori, desfășurat la Arad, la sfârșitul săptămânii trecute. Evoluțiile bune arătate de elevii lui Ionuț Munteanu pe suprafața de tatami iau dus pe aceștia să urce de patru ori pe podiumul de premiere. Metalul favorit al sportivilor noștri la ediția din acest an a competiției a fost bronzul.

La individual, dintre karateka de la CS Târgoviște care a intrat în posesia medaliei de bronz a fost Valentin Cîrlan. Acesta a urcat pe ultima treaptă a podiumului la concursul de kumite seniori, în limitele categoriei -65 de kilograme.

În schimb, Ruxandra Bica și Adrian Drăguș și-au adjucat bronzul în concursul pe echipe. Prima sportivă a terminat pe locul 3 cu echipa de kata senioare a României B, iar al doilea sportiv a urcat pe același loc cu echipa de kumite de juniori a României B.

De asemenea, echipa de kata de seniori, alcătuită exclusiv numai de karateka de la CS Târgoviște a încheiat concursul tot pe locul 3. Din această echipă au făcut parte Octavian Pomârleanu, Adrian Stoicescu și Valentin Cîrlan.

Alți trei sportivi de la CS Târgoviște au terminat lângă podium în urma evoluțiilor arătate. Ruxandra Bica (kumite senioare – cat. +65 kg), Adrian Drăguș (kumite cadeți +67 kg) și Ștefania Huiu (kumite copii 12-13 ani – cat. 42 kg) s-au clasat pe locul 5. În schimb, Alexandru Munteanu, la kumite copii 12-13 ani, cat. +50 kg, a terminat concursul pe locul 7.

În urma rezultatelor obținute, karateka de la CS Târgoviște și-au îndeplinit obiectivele impuse pentru ediția din acest an a Campionatului European. De menționat este și faptul că trei medalii s-au obținut la seniori, adică la cel mai înalt nivel. Din numeroasa delegației a României pentru Campionatul European din acest an au făcut parte 7 karateka și un antrenor federal de la CS Târgoviște.

Sursa- cstargoviste.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1