October 19, 2019
News Ticker

Lovitură de teatru! Deputatul Corneliu Ştefan, demisie de răsunet din funcţia de preşedinte executiv PSD Dâmboviţa

Lovitură de teatru în PSD Dâmbovița! Deputatul Corneliu Ștefan a demisionat din funcția de președinte executiv al Organizației Județene. Ce anume l-a determinat pe deputatul Corneliu Ștefan să rămână simplu membru PSD Dâmbovița?! Nerespectări ale statutului partidului, promovarea în funcții cheie și poziții de strategi a unor persoane care au distrus PNL, PDL și UNPR, dublarea tuturor structurilor de conducere, divizarea Organizației pe zone și pe grupuri de interese, crearea unor grupuri de presiune, comunicarea inexistentă în cadrul partidului și pierderea contactului cu cetățenii (vezi foto jos).

Dragi colegi din PSD Dâmboviţa, decizia mea de a demisiona din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a venit ca urmare a analizării personale a întregii activităţi a filialei noastre de după alegerile din data de 15 martie 2019.

Am inclus aici şi campania electorală pentru alegerile europarlamentare, rezultatele obţinute, total nesatisfăcătore, dar şi relaţiile interumane din cadrul filialei, modul de abordare a unor probleme de partid de indivizi care au pătruns în organizaţia noastră pe uşa din dos şi care au început să dirijeze obscur activitatea internă.

Hotărârea mea de a renunţa la această funcţie reprezintă un semnal de alarmă, o undă de mobilizare a noastră, a tuturor celor care muncim de ani buni pentru această organizaţie, pentru cetăţenii judeţului Dâmboviţa, pentru promovarea proiectelor socio-economice.

Îndemnul meu este de a rămâne uniţi şi de a intra cât mai curând în matca firescului şi normalităţii, respectând principiile statutare după care ne-am călăuzit până acum.

Suntem o organizaţie puternică, una dintre cele mai mari din ţară şi nu trebuie să ne diluăm credibilitatea, forţa, în jocurile meschine ale interesului unora sau altora.

Avem datoria faţă de cetăţenii acestui judeţ, faţă de oamenii care ne-au acordat încrederea, de a nu-i dezamăgi, de a le arăta că suntem uniţi şi că luptăm pentru binele Dâmboviţei, pentru prosperitatea acestui judeţ, nu pentru un anume grup de interes. Gata! Trebuie să readucem normalitatea în PSD Dâmboviţa!”, a mărturisit deputatul Corneliu Ștefan – ex președinte executiv  PSD Dâmbovița.

Printre alti lideri nemulțumiți de actuala stare de lucruri din interiorul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan i-a nominalizat pe senatorul Titus Corlăţean și primarii din Pucioasa (Constantin Ana), Voineşti (Gabriel Sandu) și Şotânga (Constantin Stroe).

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.