November 18, 2019
News Ticker

Vot zdrobitor în CEJ! Rovana Plumb, reconfirmată în funcția de președinte PSD Dâmbovița

Rovana Plumb

1 singur vot împotrivă! Acesta a fost deznodământul votului pentru reconfirmarea în funcția de președinte PSD Dâmbovița a Rovanei Plumb în  cadrul reuniunii Comitetului Executiv Județean, votul împotrivă aparținând primarului orașului Pucioasa, Constantin Ana! În rest, liniște și pace, nimic despre semnăturile anti Rovana Plumb, puciștii fiind reduși la tăcere după votul zdrobitor în favoarea europarlamentarului social – democrat. Până la convocarea Conferinței Județene de Alegeri în PSD Dâmbovița vor fi organizate alegeri în fiecare organizație locală, dar și la organizațiile de Tineret, Femei și Pensionari.

PSD Dâmbovița a câștigat alegerile europarlamentare la nivelul județului și s-a situat pe locul 5 la nivel național, urmând că execuțiile politice să fie reglate în perioada următoare, potrivit unor surse confidențiale, nefiind uitat jocul dublu (în favoarea Pro Romania!) al unora dintre liderii PSD Dâmbovița, care au înregistrat rezultate sub media partidului în zonele de responsabilitate.

Învinsă categoric, greu de crezut că tabăra puciștilor va încerca o regrupare în perspectiva Conferinței Județene de Alegeri, în condițiile în care managerul coordonator de campanie, Andrei Plumb, a fost ales vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Imediat după CEx – ul Județean, Rovana Plumb a plecat la Bruxelles pentru a partitica la alegerile structurii de conducere a Grupului Social Democrat din Parlamentul European.

În altă ordine de idei, potrivit unor surse, Radu Popa ar figura cap de listă (neagră!) a conducerii PSD Dâmbovița, fiind vizați și alți lideri cu jocuri de culise situate în afara intereselor partidului, Cătălin Olteanu (ex purtător de cuvânt PRO România Dâmbovița și candidat la alegerile europarlamentare, fost Ministru Secretar de Stat) urmând să facă parte din staff – ul Partidului Social Democrat dâmbovițean.

Le mulțumesc tuturor colegilor din PSD Dâmbovița pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat în cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean, pentru funcția de vicepreședinte al Biroului Politic Județean. Le mulțumesc, încă o dată, și pentru munca depusă în campania electorală al cărei coordonator politic am fost, efortul comun al tututor plasând organizația noastră pe locul 5 național. Suntem o echipă puternică și vom menține PSD Dâmbovița ca principala forță politică a județului. Ne așteaptă două viitoare confruntări electorale foarte importante, pe care sunt convins că le vom câștiga în echipă!”, a mărturisit Andrei Plumb – Vicepreședinte PSD Dâmbovița

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.