November 18, 2019
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Bărbat din Văcărești, decedat în urma unei altercații

În data de 16 iunie polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 37 de ani, din localitatea Bungetu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore iar pe parcursul acestei zile a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventive, Tribunalul Dâmbovița emițând un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Bărbatul este bănuit că, în ziua de 13 iunie ar fi lovit victima cu pumnul în zona frunții, provocându-i o fractură la coloana vertebrală cervicală.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, între bărbatul bănuit de agresiune și partea vătămată, un bărbat de 50 de ani, din Văcărești, ar fi existat o altercație în urma cu câteva zile, generată de consumul de alcool, iar victima nu ar fi fost de acord cu solicitarea acestuia, respectiv de a nu formula plângere penală pentru lovire sau alte violențe.

Victima a decedat in urma loviturii.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.