August 19, 2019
News Ticker

Karate – CS Târgoviște! Elevii lui Ionuț Munteanu, de 5 ori pe podium la Cupa Saishin, la Rm. Vâlcea

Cupa Saishin a reprezentat un real succes pentru karateka Clubului Sportiv Târgoviște. Trei dintre elevii lui Ionuț Munteanu au urcat pe podiumul de premiere la competiția de interstiluri, desfășurată în Sala Sporturilor “Traian”, din orașul Râmnicu Vâlcea.

Valentin Cîrlan a intrat în posesia medaliei de aur în proba de kumite în urma unei evoluții excelente pe suprafața de tatami. Sportivul clubului nostru a încheiat pe primul loc concursul dedicat categoriei -67 de kilograme, la seniori.

Alți doi karateka de la CS Târgoviște care au revenit acasă cu medalii au fost Adrian Stoicescu și Ștefania Huiu. Ambii sportivi au luat de două ori bronzul. Adrian a obținut prima medalie la kata seniori, iar pe a doua la kumite juniori, categoria -45 kilograme. În schimb, Ștefania și-a asigurat medaliile la kata și kumite minicadeți, categoria -45 kilograme.

Alți sportivi care au reprezentat Clubului Sportiv la Cupa Saishin au mai fost Timeea Moraru (cadeți), Alexandru Munteanu (minicadeți) și Adrian Drăguș (cadeți). Scopul competiției a constat în verificarea sportiviilor pentru concursurile oficiale pe stil și interstiluri, dar și pentru Campionatul European de Karate Shito Ryu, ce va avea loc în perioada 14-16 iunie, la Arad.

Pe de altă parte, din comisia de arbitraj a Cupei Saishin au făcut parte și doi componenți ai clubului nostru, Ruxandra Bica și Octavian Pomârleanu.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.