February 8, 2023
News Ticker

Incredibil! Alianța 2020 USR Plus, în Dâmbovița, performera alegerilor cu (doar) 7 organizații locale

Alianța 2020 USR Plus

Alianța 2020 USR Plus este adevărata performeră a alegerilor europarlamentare la nivelul județului Dâmbovița, în condițiile în care are strcuturate (numai !) 7 organizații locale. Fără structuri consolidate în toate cele 89 de localități dâmbovițene și fără lideri cu notorietate, Alianța 2020 USR Plus a izbutit să câștige alegerile europarlamentare în Municipiul Târgoviște și în alte localități din județul Dâmbovița.

“Suntem o formațiune care nu am mai făcut politică și să fiți convinși că facem o politică onestă și cinstită față de cetățeni! USR are 7 organizații locale, am început cu Târgoviște și mai avem în Moreni, Dărmănești, Pucioasă, Găești, Lucieni și Crevedia”, a declarată Dumitru Lupescu – deputat USR de Dâmbovița.

Noi credem foarte mult ca rezultatele obținute la alegerile europarlamentare și la Referendum se datorează efortului pe care l-am făcut cu echipele noastre pe teren, după discuțiile față în față cu oamenii. Sunt 9191 de cetățeni din Târgoviște care ne-au votat, la Brănești – 488, la Crevedia – 26,38%, la Moreni -1744 de voturi, la Fieni – 21,67% ș.a.m.d. Media obținută la Târgoviște este chiar peste media națională, iar parola orașului este, mai degrabă, Fără hoție ajungem departe! Suntem bucuroși că vom avea împreună 8 reprezentanți în Parlamentul European“, a precizat Oana Toiu – membru în Consiliul Național Plus și fost Ministru Secretar de Stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale în Cabinetul Ciolos.

Aș vrea, în primul rând, să transmit mulțumiri tuturor reprezentanților noștri în secțiile de votare, care au asigurat corectitudinea desfășurării alegerilor. Lucram acum la câteva inițiative legislative pe care vrem să le adoptăm, precum proiectul de lege al votului electronic, proiectul deja depus de abrogare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, pentru că acum este momentul să abrogăm această nedreptate. De asemenea, alegerea primarilor în 2 tururi și abrogarea și corectarea OUG 114. Coaliția PSD – ALDE – UDMR s-a delegitimat politic, iar Guvernul Dancilă trebuie să plece. Au existat și câteva mituri politice dărâmate, precum Timiș, Cluj, Sălaj, Iași, Sibiu, București, Constanța – la o diferență de numai 35 de voturi și am câștigat alegerile în bastioane considerate de neînvins, precum Vaslui, Birlad sau Craiova. Este inadmisibil ce s-a întâmplat în diaspora și am solicitat demisia domnului Meleșcanu. Umilirea cetățenilor români din străinătate este inacceptabilă“, a mărturisit deputatul USR Cristian Seigler – membru în Biroul Național USR.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1