April 12, 2024
News Ticker

DGASPC Dâmbovița! Spectacol dedicat Zilei Internaționale a Copilului, la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului – 1 iunie, sunt sărbătoriți și copiii care beneficiază de măsură de protecție specială.

Programul manifestărilor organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție Copilului Dâmbovița a debutat marți, 28 mai 2019, la Teatrul “Tony Bulandra” din Târgoviște, cu un spectacol caritabil, oferit copiilor cu măsură de protecție specială, de către Trupa “Ceata lui Zâmbilici”.

La eveniment, alături de copii, au fost prezenți președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea, secretarul județului- Ivan Vasile Ivanoff, directorul general DGASPC Dâmbovița- Cristiana Bucur, directorul general adjunct economic DGASPC Dâmbovița-Iamandi Katalin, reprezentanți ai presei locale și angajați din cadrul DGASPC Dâmbovița.

Trupa “Ceata lui Zâmbilici” a oferit un cadou deosebit copiilor prezenți la eveniment, printr-un spectacol de teatru şi muzică, jocuri şi multe alte surprize.

Sala de spectacole a fost pusă la dispoziție gratuit de către conducerea Teatrului “Tony Bulandra”din Târgoviște, iar pe scenă, alături de Trupa “Ceata lui Zâmbilici” au urcat și copii cu măsură de protecție specială, care și-au prezentat povestea.

Copiii prezenți în sală, aflați în plasament la asistent maternal profesionist, au primit și cadouri surpriză, cu sprijinul Asociaței Județene a Asistenților  Sociali  Profesioniști Dâmbovița.

De asemenea, în toate centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Copilului Dâmbovița, copiii sărbătoresc în această perioadă Ziua Internaţională a Copilului, participând la jocuri, concursuri și se bucură de cadouri, cu sprijinul sponsorilor.

 

   La mulți ani tuturor copiilor!

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1