January 16, 2021
News Ticker

Liderul PSD Dâmbovița, Rovana Plumb: “Voi rămâne la președinția Organizației Județene cu toată determinarea!”

Liderul PSD Dâmbovița, Rovana Plumb – locul 1 pe listă pentru alegerile europarlamentare,  i-a asigurat pe toți membrii și simpatizanții social – democrați dâmbovițeni că va rămâne la conducerea Organizației Județene și după ce va fi aleasă în Parlamentul European, după data de 27 Mai.

“Apreciez foarte mult munca tuturor liderilor Partidului Social Democrat locali, de aici, din Dâmbovița, și vreau să le spun că voi rămâne la președinția Organizației Județene a PSD cu toată determinarea. Nu am venit ca să plec, nu am venit ca să fac o “figură de stil”, eu chiar iubesc Dâmbovița !”, a declarat Rovana Plumb.

În ceea ce privește atmosfera din PSD Dâmbovița înaintea alegerilor europarlamentare, Rovana Plumb le-a mulțumit tuturor colegilor de partid pentru solidaritate și pentru faptul că nu s-au gândit să părăsească partidul.

“Sunt onorată să fiu președintele uneia dintre cele mai puternice organizații PSD din țară și vreau să le mulțumesc colegelor și colegilor mei, fie că vorbim de primari, de președinți de organizații, de consilieri județeni, de consilieri locali, dar și de simpli membri, pentru modul și atitudinea pe care o au zi de zi. Nicio clipă nu s-au gândit să trădeze PSD plecând din partid. Din contră, nu le place trădarea, nu le plac cei care au fost odată membri ai PSD și partidul le-a dat totul, iar acum le întorc spatele și le vorbesc urât. Inclusiv la mitingul organizat de PSD național, la Târgoviște, fiecare membru a răspuns cu multă solidaritate”, a adăugat Rovana Plumb – președintele PSD Dâmbovița, în cadrul emisiunii Riposta !, la Columna TV.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1