September 18, 2019
News Ticker

150 de ani de activitate! Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, la aniversarea Liceului Udrea Băleanu din Băleni

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, a fost prezentă la aniversarea a 150 de ani de existență a Liceului Tehnologic „Udrea Băleanu”, din Băleni.

La ceremonie au mai participat parlamentarii dâmbovițeni Claudia Gilia și Corneliu Ștefan, inspectorul școlar general adjunct Cristina Stroe, inspectori școlari, Georgiana Niță, consilier județean, foști și actuali elevi și profesori, autorități locale și cetățeni ai comunei Băleni.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, i-a felicitat pe toți cei care își dedică viața continuării tradiției de 150 de ani a acestei unități de învățământ de prestigiu din zona de sud a judeţului, care a fost pe rând școală primară, gimnazială, iar apoi liceu: real – umanist, agroindustrial, teoretic, școală profesională, iar acum liceu tehnologic, care, anual, școlarizează peste 1.200 de elevi.

Au mai susținut alocuțiuni: inspectorul școlar Cristina Stroe, conducerea liceului, primarul comunei Băleni, Florea Mușat, foste cadre didactice și absolvenți ai acestei instituții de învățământ – care astăzi sunt, la rândul lor, profesori.

În finalul ceremoniei, conducerea liceului i-a oferit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița o diplomă aniversară, iar cei prezenți au avut prilejul de a urmări un film documentar despre istoria și reușitele unității.

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.