August 23, 2019
News Ticker

Jandarmeria Dâmbovița! 14 elevi, în practică, de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani

14 elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani vor efectua stagiul de practică la structurile de ordine publică şi pază din județul Dâmbovița.

Tinerii vor desfăşura perioada de practică până pe 9 septembrie a.c., în cadrul Inspectoratului de Janadarmi Judeţean Dâmboviţa.

După ce vor urma un program de acomodare, viitorii jandarmi vor fi repartizaţi la structurile de intervenție şi ordine publică, fiind planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică pentru cetăţenii judeţului, dar și la structurile de pază şi protecţie instituţională urmând să desfăşoare misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în condiţii de normalitate a activităţii la obiectivele aflate în competenţa Jandarmeriei Dâmboviţa.

Totodată, vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă de pregătire.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.