August 23, 2019
News Ticker

Primăria Răcari! Spațiu de joacă la Grădinița cu Program Prelungit Ghergani

Marius Caravețeanu, primarul orașului Răcari:

„Leagăne şi tobogane

O zi cu soare timid, dar cu nori ce se zăreau ameniţători la orizont, un vânt ce adia nu tocmai pe placul nostru, dar o zi cu multe zâmbete şi bucurie. Piticii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Ghergani şi-au luat în primire spaţiul de joacă special pregătit pentru ei. Leagănele şi toboganele au fost luate cu asalt, iar chiotele lor de bucurie acopereau orice alt zgomot. Nu au lipsit şi câteva lacrimi pentru că „ vreau şi eu să mă dau în leagănul în care te dai tu! ”. Cu toţii am fost copii şi ştim că ne doream exact jucăria pe care o luase celălalt, chiar dacă mai erau multe altele. Cu greu, doamnele educatoare au reuşit să-i adune pe toţi la un loc şi să arate celor prezenţi că ştiu şi poezii ,că ştiu şi cântecele. Aproape pe tot parcursul programului privirile lor se îndreptau spre aparatele de joacă, nerăbdători să se întoarcă acolo. Cu siguranţă, de acum încolo, vor fi mai atenţi la doamnele educatoare în timpul activităţilor, ştiind că la sfarşitul programului se vor putea juca în voie.
Dragi „grădinari” să vă bucuraţi de acest spaţiu de joacă, să fiţi cuminţi şi să fiţi atenţi la tot ceea ce doamnele educatoare încearcă să planteze în inimile voastre micuţe pentru ca atunci când veţi fi mari să le faceţi mândre că seminţele devenirii voastre, pe care le-au sădit acum, au dat roade!
Multumim drei. Dr. Vanesa Younes, Fundatiei Younes pentru implicarea in acest proiect de suflet si o asteptam alaturi de noi si la proiectele viitoare.”

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.